Inrosirea oualor in coji de ceapa in 5 etape

1. Cojile de ceapa alba si rosie se pun in apa fierbinte si se lasa 24 de ore la macerat.
2. Ouale se spala bine.
DSC_0168
3. Se pot infrumuseta cu diferite modele de frunze (se aseaza frunza pe ou, apoi se inveleste in ciorap de dama).

DSC_0170
DSC_0176

4. Se aseaza ouale in apa cu foi de ceapa si se lasa la fiert la foc mic pentru aproximativ 4-5 ore.
DSC_0192

5. Dupa ce au fiert ouale, se scot cat sunt inca fierbinti. Pentru a fi lucioase se curata cu o bucata de carpa imbibata cu ulei sau cu o bucata de slanina.
DSC_0306

DSC_0313

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s