Prajitura Violeta

Se fac doua foi din:

*4 albuse
*200 g de zahar
*6 linguri de faina
*12 linguri de nuca macinata
1/2 lingurita de bicarbonat

Pentru crema aveti nevoie de:

*4 galbenuse
*200 g de zahar
*150 g de stafide rehidrate in esenta de rom cu apa
*1 pachet de margarina

Galbenusele se amesteca bine cu zaharul pana cand acesta se topeste, apoi se fierb pe aburi. Cand se raceste crema fiarta se mixeaza cu margarina si stafide.

Prajitura se orneaza cu glazura de ciocolata topita.

violeta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s