Prajitura „Camelia”

Ador prajiturile care au ciocolata, cocos sau crema. Am descoperit insa una care le are pe toate. Iata ingredientele si modul de preparare:
Din:
* 1 ou
*200 g faina
*100g zahar
* 100 g unt
2 linguri cacao
*1 lingurita bicarbonat
* aprox. 50 ml lapte
se face o coca. Din aceasta se intind doua foi. Prima se intinde in tava tapitata cu hartie de copt, apoi se aseaza bezeaua si apoi a doua foaie.

Pentru bezea aveti nevoie de:
*6 albuse
*6 linguri de zahar
*200 g nuca de cocos.

Prajitura se da la copt la foc mic pentru aproximativ 40 de minute.

Crema:
*200g zahar
*6 galbenuse
*50 ml lapte
– se mixeaza pana cand se topeste zaharul, apoi se fierbe pe abur. Dupa ce se raceste se combina cu un pachet de margarina pentru prajituri.

Eu am facut si o glazura din ciocolata neagra topita (pentru decor).
Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s