Tort „rece” cu ananas

Acest tort este deosebit de gustos (dupa parerea mea) si racoritor in zilele toride de vara.
pentru prepararea lui aveti nevoie de:

Blat
Un pachet de biscuiti Petit beure de 460 g
Zeama de la 2 compoturi de ananas
1/2 pachet de unt

Crema
1 iaurt mare de fructe (orice aroma)
150 g smantana
2 creme rapide de vanilie de la Dr. Oetker

„Glazura”
2 pachete de gelatina
Ananas din compot

Se prepara foarte simplu:
Pentru blat se topeste untul in zeama de compot la foc mic. Siropul acesta se amesteca cu biscuitii rupti in prealabil. Compozitia obtinuta se aseaza intr-o forma de tort si se da la rece.

Peste blat se aseaza crema: toate ingredientele de mai sus amestecate cu mixerul.

Se orneaza cu ananas din compot peste care se aseaza gelatina.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s