Prajitura cu mousse de ciocolata

Blatul
6 oua
12 linguri de zahar
6 linguri de faina
2 linguri de cacao
praf de copt

Crema
300 g de ciocolata cu lapte sau amaruie
500 ml frisca lichida
gelatina

Ciocolata se topeste pe abur impreuna cu 150 ml de frisca lichida. Acestui amestec i se adauga gelatina.
Restul de frisca se bate bine si in el se adauga ciocolata topita.

Pentru ornare mai aveti nevoie de 400 g de „Naty vieneze” cu crema de cacao si de 200 g de ciocolata alba pentru glazura.

Cum ornam?
Se taie blatul in doua si se aseaza:
– blatul
– un rand de mouse
– „Naty vieneze” trecute printr-un sirop (de orice fel)
– inca un rand de mousse
– „Naty vieneze”
– un rand de mousse
– blatul
– glazura de ciocolata alba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s