Dovlecei umpluti

Pentru ca imi plac foarte mult legumele de vara, am incercat o noua reteta: „Dovlecei umpluti”.
Aveti nevoie de:

* 1 dovlecel
* 1 ceapa mare
* 150 g carne tocata
* 300 ml suc de rosii
* 1 ou
* 100 g cascaval
* sare
* piper
* ierburi aromatice

Dovlecelul se taie in doua si cu o lingura i se scot semintele (miezul).
Intr-o tigaie se caleste ceapa, cu carnea, cu 100 ml suc de rosii si cu miezul dovlecelului. Bineinteles ca se adauga sarea, piperul, ierburile aromatice, iar la final oul.
Intr-un vas de iena se aseaza jumatatile de dovlecel, se umplu cu compozitia de mai sus, iar deasupra se rade cascaval. Se adauga in vas si restul de suc de rosii si sare dupa gust.
Se da la cuptor pana ce se patrunde dovlecelul si se rumeneste cascavalul.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s