Fantezie cu… gogosi

Reteta „ochiometrica”:

Pentru aluat aveti nevoie de:

– 1 cub de drojdie

– 350 ml lapte caldut

– 2 oua

– sare

– zahar dupa gust

– ulei

– faina cat cuprinde

Se coc gogosi simple si gogosi cu gaura la mijloc, apoi se aseaza gogoasa ingaurita pe gogoasa plina si se umple cu budinca de vanilie, apoi se asezoneaza cu glazura de ciocolata.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s